14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

Casa Albă anunţă eforturi intense pentru eliberarea jurnalistului american arestat în RusiaAm depus eforturi intense din primul moment în care am aflat că a fost arestat jurnalistul nostru. Statele Unite urmăresc cu atenţie detenţia sa„, a declarat luni seară John Kirby, coordonatorul pentru Comunicare Strategică al Consiliului pentru Securitate Naţională de la Casa Albă.

Vom face totul pentru a-i aduce acasă pe Evan Gershkovich şi pe Paul Whelan„, a subliniat John Kirby, referindu-se la jurnalistul cotidianului The Wall Street Journal şi la un fost militar american condamnat în Rusia pentru activităţi de spionaj.

Nu ne facem iluzii, va fi necesar un efort intens, dar acest lucru nu înseamnă că vom avea ezitări„, a insistat John Kirby.

Administraţia de la Washington a anunţat săptămâna trecută „contacte directe” cu Guvernul Rusiei în cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, arestat preventiv în Rusia sub acuzaţia de spionaj.

Evan Gershkovich, în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut de agenţi ai Serviciului Federal de Securitate (FSB) în…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Zelenski spune că livrarea lentă a armelor a întârziat contraofensiva Ucrainei

admin

Războiul din Ucraina, ziua 358. Ruşii cuceresc noi teritorii. Trupele ucrainene au doborât mai multe baloane-spion deasupra capitalei Kiev

admin

Un soldat rus se sinucide în tranşee. Imaginile groaznice ale războiului

admin

Leave a Comment