10 C
Suceava
februarie 26, 2024
National

Celebru Youtuber britanic, complet uimit în timpul vizitei în România: „Am ajuns în paradis!”


Un celebru vlogger britanic a ajuns în România. Ce l-a făcut să exclame: „Am ajuns în paradis!”. 

Celebrul vlogger britanic Shmee, cu peste 2,5 milioane de urmăritori pe Youtube, a venit în România pentru a vedea impresionanta colecție de mașini a lui Ion Țiriac. Acesta a fost atât de impresionat de mașinile expuse de Ion Țiriac încât a filmat experiența și a postat-o pe Internet.

„Am ajuns în paradis!”, spune englezul. 

Glume cu Ion Țiriac

 

Shmee s-a întâlnit chiar cu Ion Țiriac, iar cei doi au avut un dialog plin de umor.

„Bine ai venit! Nu ştiu cine te-a pedepsit! Eu nu mai vreau mașini, îmi ajung! Aş mai vrea un DB5, exact ăla al lui James Bond, dacă se poate”, a spus fostul mare tenismen.

„A fost incredibil să îl întâlnesc pe domnul Țiriac. El le oferă oamenilor o șansă incredibilă să vadă mașini la care doar visam. Pare din altă ligă faţă de toţi ceilalţi”, a spus vloggerul britanic.

 

Colecția impresionantă a lui Ion Țiriac este alcătuită din 400 de mașini, de toate felurile, de la mașini de înaltă performanță, la mașini clasice.

Deși nu există date oficiale, sunt estimări și rapoarte publice cu privire la averea lui Ion Țiriac. În 2021, revista Forbes l-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai bogați români, cu o avere estimată la aproximativ 2,8 miliarde de dolari americani. Totuși, este important să menționăm că valoarea exactă a averii sale poate fluctua în funcție de diverse factori, cum ar fi evoluția piețelor financiare, investițiile și alți factori economici.

Ion Țiriac, sportiv, antreprenor, om de afaceri

 

Ion Țiriac este un cunoscut om de afaceri, fost jucător de tenis și antreprenor român. S-a născut pe 9 mai 1939 în Brașov, România. În cariera sa sportivă, Ion Țiriac a fost un tenismen de succes, obținând numeroase titluri în competițiile de dublu și mixt. A fost de asemenea membru al echipei naționale de Cupa Davis a României.

După încheierea carierei sale sportive, Ion Țiriac s-a orientat către antreprenoriat și investiții. Acesta a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, investind în diverse sectoare economice, cum ar fi imobiliare, asigurări, automobile, bancă, media și altele. Printre realizările sale notabile se numără înființarea Băncii Țiriac (actualmente UniCredit Bank) și dezvoltarea complexului rezidențial Băneasa din București.

Ion Țiriac este recunoscut și pentru colecția sa impresionantă de mașini, care cuprinde numeroase modele de lux și mașini clasice. Este considerat unul dintre cei mai bogați români și a fost implicat în diverse acțiuni filantropice și în promovarea sportului în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsCitește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Frank-Walter Steinmeier, președintele Germaniei, vizită oficială la Timișoara

admin

O nouă etapă pentru Traian Băsescu în politică

admin

Repararea daunelor de către stat pentru Familia Regală în privința pădurilor protejate

admin

Leave a Comment