10 C
Suceava
februarie 26, 2024
National

”Dacă nu ai timp pentru ei când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân”


Marti, 04 Iulie 2023, ora 05:03

1324 citiri

Femeia care i-a făcut doi copii lui Ion Țiriac, mesaj dur: "Dacă nu ai timp pentru ei când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân"

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Țiriac FOTO facebook

Egipteanca Sophie Ayad, care a fost într-o relație timp de nouă ani cu Ion Țiriac, a transmis un mesaj extrem de puternic, pe rețelele sociale.

„Sunteţi ceea ce oferiţi! M-am gândit mult, în ultima perioadă, despre familie! Oamenii spun că tatăl meu are noroc să mă aibă. Dar eu sunt fericită să îl am pe el! Pe măsură ce îmbătrânim, copiii noştri ne oferă ceea ce le-am oferit şi noi.

Dacă nu ai timp sau răbdare pentru copiii tăi când sunt mici, nu încerca să rezolvi lucrurile când vei fi bătrân. Ai o singură şansă. Nu vă lăsați conduşi de trivialități, bani și faimă. Să vă concentraţi asupra copiilor voştri și fiţi umili.

Ultima ta cămaşă nu are buzunare! Asta este cea mai bună lecţie pe care m-a învăţat-o tata. Eu nu mai am răbdare cu cei lacomi, cu moravuri proaste sau caracter slab. Vreau doar să fiu înconjurată de oameni buni, cu valori puternice. Nu îmi voi pierde timpul cu nimeni care nu poate trăi la înălţimea moştenirii mele. Pace!”, a fost mesajul răscolitor transmis de Sophie Ayad pe reţelele sociale, conform as.ro.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care Sophie apare alături de tatăl ei.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994,și chiar dacă au divorțat au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac are doi copii cu cel mai bogat român, pe Ioana Natalia şi pe Karim. Ion Ţiriac mai are un băiat, pe Alexandru Ion Ţiriac, din mariajul cu Mikette von Issenberg.

”Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri”, a spus egipteanca, stabilită la Miami

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

‘Nu este comportament radical sau iresponsabil’

admin

Destinul femeilor la cheremul algoritmului politic

admin

Coliziuni din cauza gheții pe DN 7. Circulația este blocată

admin

Leave a Comment