28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Zeci de mii de pachete de țigări fără timbru fiscal, transportate de un bulgar prin România! (FOTO + VIDEO)


Sursă: Poliția de Frontieră
 

  • Marți, la data de 4 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean bulgar care conducea un autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în România, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu paleți cu fulgi de ovăz.

 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu autoritățile bulgare, au descoperit, pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, disimulate în compartimentul marfa, zeci de mii de țigări fără timbru fiscal.
 
În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit în partea din față a compartimentului marfă, mai multe cutii ce conțineau pachete de țigări fără timbru fiscal.
 
Ca urmare a celor constatate, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, pentru a fi descărcat și pentru a fi stabilită cu exactitate cantitatea de țigarete, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CItește și:

Zeci de mii de bunuri contrafăcute, descoperite într-un autocamion la Punctul de Frontieră Calafat! Valorau peste 2 milioane de lei

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Modernizarea termică a clădirilor din România va beneficia de 90% finanțare de la Uniunea Europeană

admin

Pentru a lua parte și noi/ VIDEO

admin

Sondajele arată că AUR a depășit PSD în România (Euractiv)

admin

Leave a Comment