10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Imagini: Centrul Atomy Rădăuți a fost introdus pe piața afacerilor, oferind produse cosmetice sud-coreene de înaltă calitate.


Produsele originare din Coreea de Sud, marca Atomy, au fost lansate în orașul sucevean odată cu deschiderea Centrului Atomy din Rădăuți. Evenimentul a avut loc în prezența reprezentanților companiei, a consulului onorific al Republicii Coreea și a omului de afaceri local, Dumitru Mihalescul, care a contribuit la aducerea acestei afaceri în județul Suceava. Daniela Bîzgan, reprezentanta locală a companiei, a subliniat faptul că Atomy este lider pe piața din Coreea de Sud și că la centrul din Rădăuți, clienții pot încerca produsele și le pot achiziționa la prețuri mai reduse decât dacă le-ar cumpăra individual.

Centrul Atomy oferă aproximativ 60 de produse în domeniul frumuseții, sănătății și anti-îmbătrânire. Aceasta reprezintă prima etapă în dezvoltarea parteneriatelor de afaceri româno-coreene în județul Suceava. Dumitru Mihalescul, consulul onorific al Republicii Coreea, s-a arătat interesat de promovarea intereselor comune ale Coreei și României și de consolidarea relațiilor comerciale dintre cele două țări.

Atomy este o companie globală care activează în domeniul marketingului în rețea și desfășoară vânzări directe în 27 de țări. Produsele sale de înaltă calitate și luxuriante sunt ipoalergenice și multifuncționale și sunt realizate cu extracte și uleiuri de plante. Acestea conțin toate substanțele, vitaminele și nutrienții necesari și sunt benefice pentru pielii delicate și iritate. Utilizarea nanotehnologiei în procesul de producție asigură un efect pozitiv și elimina dependența de produsele de îngrijire obișnuite. De asemenea, extractele organice de flori oferă produselor o aromă delicată.

Atomy a evoluat de-a lungul timpului, furnizând produse high-tech pentru îngrijirea pielii și corpului, dezvoltate în colaborare cu Institutul Coreean de Cercetare în Energie Atomică. Compania urmează o strategie de marketing în rețea, cu accent pe consumator, oferind produse premium la prețuri competitive prin intermediul canalelor de distribuție.

Inaugurarea Centrului Atomy din Rădăuți marchează o etapă nouă în procesul de dezvoltare a parteneriatelor de afaceri româno-coreene în județul Suceava și oferă clienților suceveni acces la produse cosmetice superioare de calitate, create cu ajutorul tehnologiilor inovatoare.

Reclamații și raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

„O nouă unitate mobilă de comandă cu tehnologie avansată își deschide ușile”

admin

Incendiu izbucnit la un container de locuit din Nisipitu, intervenția promptă a pompierilor

admin

Individ din Dumbrăveni, care și-a ucis mama, rămâne în detenție încă 30 de zile

admin

Leave a Comment