10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Prefectura Suceava impune restricții pentru a respecta limitele de tonaj pe podul temporar din Milișăuți


Prefectura Suceava a comunicat că s-au luat măsuri pentru a se conforma limitelor de tonaj pe podul temporar din Milișăuți. Prefectul Alexandru Moldovan a solicitat Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași și Poliției Suceava să găsească soluții pentru a împiedica autovehiculele grele să traverseze pe acest pod și să respecte indicațiile de deviere. Cu toate acestea, șoferii de camioane au continuat să utilizeze podul temporar, punând în pericol stabilitatea acestuia.

Pentru a descuraja accesul camioanelor, s-a decis amplasarea unor bariere de protecție din beton, numite parapete „New Jersey”. Acestea au fost instalate pe podul temporar peste râul Suceava, în zona DN2H la km 4+776. Obiectivul acestor măsuri este de a asigura condiții de siguranță în trafic și de a preveni producerea de accidente.

Prefectura Suceava transmite un apel către toți participanții la trafic care traversează această zonă să respecte restricțiile de tonaj impuse. Astfel, se poate evita punerea în pericol a construcției podului temporar și se poate asigura siguranța tuturor celor care circulă.

Această situație apare în cadrul lucrărilor de reabilitare a podului din Milișăuți, iar podul temporar a fost stabilit pentru a menține fluxul de trafic pe acest tronson de drum. Cu toate acestea, este crucial ca șoferii să respecte măsurile impuse și indicațiile autorităților pentru a evita producerea unor incidente neplăcute.

Autoritățile vor continua să monitorizeze situația și să ia măsuri pentru a impune respectarea regulilor de circulație în această regiune. Siguranța participanților la trafic trebuie să fie o prioritate, iar toți șoferii sunt responsabili de respectarea acestor reguli.

Reclamații și raportări de știri:
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Grupuri din 4 județe prezente la evenimentul Festivalului de Datini și Obiceiuri de Iarnă din Vatra Dornei

admin

Colectare de articole de uz casnic vechi în Vatra Dornei, în luna noiembrie

admin

Vă prezentăm cele mai noi informații din luna octombrie disponibile pe platforma de streaming Disney+.

admin

Leave a Comment