10 C
Suceava
februarie 27, 2024
Local

Iubirea lui Iuliei Albu, declarația după dezvăluirea despărțirii de America Express: „A fost cea mai mare greșeală a mea”


Partenerul sentimental al Iuliei Albu a postat un mesaj de regret pe pagina sa de Instagram, după ce admiratorii emisiunii „America Express” au remarcat că a fost agresiv cu designerul de modă. Cei doi au optat să își ia o pauză în relația lor și să se separe pentru o perioadă de o lună și jumătate după întoarcerea în țară. Conform celebrității, dificultățile în cuplul lor au existat încă de dinainte ca filmările pentru show-ul de la Antena 1 să înceapă. În cele din urmă, au decis să le ofere relației lor o altă șansă, dar Mihai Alexandru, poreclit și Mike, a publicat un mesaj pe Instagram în care își cere scuze admiratorilor și mărturisește că nu înțelege cum a reușit să rănească persoana care îi este cel mai drag. El consideră că greșeala pe care a comis-o a fost cea mai gravă din viața sa și că și-a dat seama de gravitatea acesteia abia după întoarcerea în țară. Mihai Alexandru se arată recunoscător pentru șansa pe care i-a fost oferită, dar nu crede că o merită într-un mod autentic. El își îndeamnă admiratorii să aibă grijă de ei și de cei dragi și să nu comită aceeași eroare pe care el a făcut-o.

Related posts

Tribut adus profesorului universitar Costică Brânduș, decedat la vârsta de 70 de ani

admin

O descoperire uimitoare la graniță: Peste 20.000 de colete de țigări confiscate dintr-o casă în construcție din Vicovu de Sus (VEDEȚI IMAGINILE)

admin

Tânără din Ilișești înșelată la achiziția unui telefon pe OLX.

admin

Leave a Comment