10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Criminalul Tudor Cîrje condamnat la închisoare 4 ani și 8 luni pentru uciderea Gabrielei Rîpan


Curtea de Apel Cluj a hotărât să mărească pedeapsa pentru acuzatul Tudor Cîrje, inculpat de omor din neglijență, de la 2 ani și 6 luni de detenție la 4 ani și 8 luni de detenție. Sentința este irevocabilă și vine în urma unui accident rutier produs în ianuarie 2019, în care un pasager a pierit și inculpatul a suferit răni grave.

Potrivit acuzării, la data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 2:59, Tudor Cîrje, în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism de marcă Mercedes Benz CLS 500 4Matic pe DN1/E60 în zona Kilometrul 490+630. A efectuat o manevră de depășire nelegală a unei mașini, încălcând linia continuă care separă sensurile de mers. În urma acestei manevre, a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp metalic al unui panou de informare, oprindu-se în șanțul de colectare a apelor pluviale. În urma accidentului, un pasager aflat pe locul din dreapta numită Gabriela Rîpan, a murit, iar inculpatul a fost grav rănit.

Într-o altă știre, polițiștii și procurorii din Cluj au investigat activitatea infracțională a trei persoane suspectate de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive. Ulterior, în urma unei percheziții, au fost descoperite aproximativ 1,7 kg de cannabis, bani și alte bunuri relevante pentru acest caz. Unul dintre suspecți a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea substanțe psihoactive și i se impută și conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.

Investigațiile sunt în desfășurare, fiind implicați și polițiști, vameși și jandarmi în această operațiune. Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv.

Reclamații & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Explicarea în detaliu a valului recent de aproximativ 2000 de verificări de identitate, peste 1000 de amenzi și 23 de arestări

admin

Individul din Câmpulung Moldovenesc a avut închis în gestiune lemn de incalzire în valoare de 254 de lei de către agenții de poliție.

admin

Un locuitor al Sucevei s-a ales cu o datorie la bancă de 37.800 de lei după ce a făcut apel la un număr de telefon găsit pe Facebook

admin

Leave a Comment