27.8 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Criminalul Tudor Cîrje condamnat la închisoare 4 ani și 8 luni pentru uciderea Gabrielei Rîpan


Curtea de Apel Cluj a hotărât să mărească pedeapsa pentru acuzatul Tudor Cîrje, inculpat de omor din neglijență, de la 2 ani și 6 luni de detenție la 4 ani și 8 luni de detenție. Sentința este irevocabilă și vine în urma unui accident rutier produs în ianuarie 2019, în care un pasager a pierit și inculpatul a suferit răni grave.

Potrivit acuzării, la data de 21 ianuarie 2019, în jurul orei 2:59, Tudor Cîrje, în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism de marcă Mercedes Benz CLS 500 4Matic pe DN1/E60 în zona Kilometrul 490+630. A efectuat o manevră de depășire nelegală a unei mașini, încălcând linia continuă care separă sensurile de mers. În urma acestei manevre, a pierdut controlul mașinii și a lovit un stâlp metalic al unui panou de informare, oprindu-se în șanțul de colectare a apelor pluviale. În urma accidentului, un pasager aflat pe locul din dreapta numită Gabriela Rîpan, a murit, iar inculpatul a fost grav rănit.

Într-o altă știre, polițiștii și procurorii din Cluj au investigat activitatea infracțională a trei persoane suspectate de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive. Ulterior, în urma unei percheziții, au fost descoperite aproximativ 1,7 kg de cannabis, bani și alte bunuri relevante pentru acest caz. Unul dintre suspecți a fost prins în flagrant delict în timp ce vindea substanțe psihoactive și i se impută și conducerea unui vehicul cu permisul de conducere suspendat.

Investigațiile sunt în desfășurare, fiind implicați și polițiști, vameși și jandarmi în această operațiune. Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv.

Reclamații & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a avertizat că prezența FMI în România semnalează iminența unui dezastru economic.

admin

Individ nemulțumit deoarece preotul refuză să-l angajeze pe tatăl său.

admin

Investigare culturală: noi perspective despre Ziua Națională în România

admin

Leave a Comment