10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Primarul Ion Lungu însoțit de presa îi aduce un omagiu jurnalistului Florin Avram.


Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, a deschis conferința de presă de astăzi printr-un moment de reculegere în memoria jurnalistului Florin Avram, care a trecut în neființă astăzi, la vârsta de 54 de ani. Acesta era un realizator de emisiuni la Radio Top Suceava, primul post privat de radio din județul Suceava și unul dintre primele din țară, având o istorie care începe în 1991. Florin Avram s-a identificat cu această stație de radio și a lucrat alături de fratele său, cunoscutul jurnalist Sorin Avram.

Primarul a dorit să aducă un tribut jurnalistului și și-a exprimat condoleanțele pentru familia și colegii acestuia. „Să se odihnească în pace!” a declarat Ion Lungu în timpul conferinței de presă.

Momentul de reculegere a fost solemn, iar cuvintele primarului au exprimat tristețea pentru pierderea unei persoane care a contribuit la viața culturală și media din Suceava. Florin Avram a avut un impact puternic în mediul în care a activat, fiind respectat atât de către colegi, cât și de ascultătorii săi.

O nouă pagină din istoria media din Suceava s-a închis odată cu trecerea în neființă a lui Florin Avram, însă amintirea lui va trăi în continuare în rândul celor care l-au cunoscut și au apreciat munca sa.

Reclamații și rapoarte de știri:
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Incendiu violent la o locuință din Vatra Dornei. Proprietarul salvat de pompieri în stare gravă.

admin

Încăierare puternică între doi vecini din cartierul George Enescu, din cauza unei brichete

admin

Șofer alcoolic prins de agenții de poliție noaptea în șanț la Dumbrăveni

admin

Leave a Comment