10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

O tânără de 18 ani începe un nou capitol în viața ei


La vârsta fragedă de 18 ani, Andreea, o femeie tânără din Suceava, a primit o a doua șansă la traiul ei. Acest miracol i-a fost oferit de către specialiștii în neurochirurgie de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, care au reușit să îndepărteze cu succes o tumoră de pe creier. Această tânără a fost transportată într-o stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde echipa medicală a decis să intervină chirurgical.

Specialiștii au reușit să efectueze operația complexă, oferindu-i astfel șanse tinerei pentru o viață sănătoasă. Doctorul Lucian Eva, managerul spitalului, a declarat că Andreea se recuperează foarte bine după operație și că urmează să așteptăm rezultatul analizei anatomopatologice.

Visul tinerei, de a urma studii în fizică la o universitate de renume, este acum considerat mai realizabil. Mama ei, Mihaela, povestește despre lupta contracronometru dusă de medicii din Iași pentru a-i salva fiica. Operația a fost considerată un dar făcut de medici Andreei cu ocazia zilei ei de naștere. Pentru mama fetei, medicii sunt niște îngeri care i-au redat viața copilului ei.

Este esențial de menționat că operația complexă a avut loc printr-o serie de decizii luate într-o fracțiune de secundă, atât de părinții fetei, cât și de către medicii din Iași. Efortul echipei medicale și determinarea lor au avut un rol crucial în această intervenție dificilă. În cele din urmă, Andreea își reevaluează planurile pentru viitor cu o forță de voință sporită și o nouă apreciere pentru viață.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Individ din Bălcăuți condamnat la închisoare pentru conducerea sub influența alcoolului

admin

Finalizare proiect: Compania de construcții și amenajări investește în dezvoltare cu susținerea fondurilor europene

admin

Primarul Ion Lungu evită să semneze contracte financiare în afara celor fundamentale de investiții, înainte de ordonanța care reduce cheltuielile.

admin

Leave a Comment