10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Un vehicul de marfă a lovit bariera de înălțime la pasajul de cale ferată din Ițcani, momentul a fost surprins și fotografiat.


A avut loc un eveniment nefericit luni seara în zona Ițcani din orașul Suceava, determinând un blocaj suplimentar în trafic. După relatarea unor martori oculari, un camion încărcat cu metale vechi a prins bariera de înălțime menită să protejeze podul.
Autoritățile de circulație rutieră au intervenit la fața locului și au cerut ridicarea baricadei de gabarit. Ulterior, o echipă de la CFR a fost solicitată să ridice bara de gabarit pentru a debloca trecerea. Conform declarațiilor directorului Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, camionul a lovit bariera de înălțime, iar ridicarea baricadei a fost necesară pentru a restabili circulația.
În plus, agenții de circulație locali s-au mobilizat pentru a fluidiza traficul în zonă și a preveni alte blocaje. Conducătorul auto implicat a fost sancționat conform legislației în vigoare.
Secvențe filmate în timpul incidentului arată momentul când vehiculul de marfă era blocat sub pod și intervenția echipelor pentru a redeschide traficul.
Aceste situații generează dificultăți în traficul urban, iar autoritățile locale iau măsuri pentru prevenirea eventualelor blocaje similare. Conducătorul auto a fost sancționat, iar traficul a revenit la normal.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Related posts

Vizita viceprimarului Lucian Harșovschi în Bazar și îndemnul de a candida pentru funcția de primar

admin

Eveniment rutier în pădurea de la Adâncata: Șoferiță a pătruns pe contrasens, doi răniți

admin

Eveniment tragic la Vama: Decesul unui bărbat în urma exploziei unei centrale termice improvizate din curtea surorii sale

admin

Leave a Comment