10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

În ajutorul poliției Suceava pentru localizarea unui adolescent din Prelipca, dispărut


Un apel de căutare a fost inițiat de către Poliția Suceava pentru găsirea lui Miler Eduard-Petru, un tânăr în vârstă de 14 ani și 7 luni, din localitatea Prelipca, orașul Salcea din județul Suceava. El a părăsit acasă pe 18 ianuarie 2024, în jurul orei 17:00, și nu a mai fost văzut de atunci. Autoritățile desfășoară operațiuni de căutare și identificare a acestuia.

Miler Eduard-Petru are o statură atletică, înălțimea de aproximativ 1,70 m, cântărind 60 kg, cu păr blond și ochi albaștri. La momentul plecării, purta o geacă neagră cu mâneci portocalii și glugă de blană, având asupra sa un ghiozdan de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații legate de dispariția acestuia sunt încurajate să ia legătura cu Poliția prin apelarea numărului de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată stație de poliție. Colaborarea lor poate fi de o importanță crucială în găsirea tânărului dispărut.

Aflați detalii complete

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Este specificată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar vom înceta imediat preluarea lor.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

„Scheme de organizație reprezentative: O poveste amuzantă care va provoca râsete zglobii”

admin

O multitudine de locuitori ai Bucovinei au participat la Banchetul Fermierilor din Torino, alături de invitați speciali din România.

admin

Un lucrător de la fabrica Avastar Liteni a suferit un incident în timpul programului de lucru și a fost transportat la spital cu răni la brațul stâng.

admin

Leave a Comment