10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Planuri importante pentru comunitatea din Frătăuții Vechi, inițiate de primărie


În noul an, se anunță schimbări majore pentru locuitorii din comuna Frătăuții Vechi. A fost încheiat recent un contract cu o firmă ce va extinde rețeaua de apă și canalizare. Edilul comunei, Cristi Antemie, a explicat că toate gospodăriile din satul Măneuți vor beneficia de acces la aceste servicii, iar în Frătăuții Vechi, acoperirea va fi de aproximativ 80%.

În paralel, autoritățile locale vor reabilita și moderniza Căminul Cultural din satul Măneuți, proiectul fiind susținut financiar de Programul Național de Redresare de Reziliență. De asemenea, comuna va depune o cerere de finanțare pentru înființarea unui Centru de colectare voluntară a deșeurilor.

În plus față de aceste proiecte, primăria condusă de Cristi Antemie dorește să asfalteze două kilometri de stradă și să extindă rețeaua de energie electrică din surse proprii. De asemenea, se vor implementa lumini de iluminat public inteligente, contribuind astfel la scăderea cheltuielilor. De asemenea, administrația locală are în plan construirea unei grădinițe și a unei creșe pentru copiii comunei.

Citeste articolul complet

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termenii si Conditiile

Related posts

Atenționare de la ANM! Fenomene meteorologice severe în diverse regiuni. Previziuni pentru vremea de Crăciun

admin

Operațiune de salvare din prăbușire în Suceava: Pompierii au intervenit cu promptitudine

admin

Autoritățile din Suceava au confiscat aproape o tonă de materiale pirotehnice.

admin

Leave a Comment