10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Acum este disponibil serialul despre Cristóbal Balenciaga pe Disney+


Povestea designerului Cristóbal Balenciaga și a altor figuri importante din lumea modei secolului XX este prezentată în serialul „Cristóbal Balenciaga”. Fiul unei croitorese și al unui pescar, Balenciaga a devenit unul dintre cei mai importanți creatori de modă din istorie, schimbând complet moda. Acest serial poate fi urmărit pe Disney+. Intriga începe cu debutul primei colecții haute couture în Paris în 1937. Distribuția internațională de actori și echipa remarcabilă din spatele producției, inclusiv compozitorul Alberto Iglesias și designerul de costume Bina Daigeler, contribuie la realizarea acestui serial. Disney+ asigură o experiență de vizionare adecvată pentru întreaga familie prin funcția de control parental. Abonații pot seta restricții de acces la conținut destinat adulților și pot crea profiluri protejate cu ajutorul unui PIN. Pentru mai multe informații despre Disney în Europa Centrală și de Est, urmați-ne pe LinkedIN. Sursa: DisneyPlusRO (Instagram, Facebook), Hashtag: #DisneyPlus.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Eveniment în dreptul magazinului Lidl din Gura Humorului: femeie accidentată pe trecerea de pietoni

admin

Un lucrător de la gunoi agresat de un coleg după un incident pe mașina de salubrizare – Monitorul din Suceava

admin

Tragedie înfiorătoare la Arbore: un individ decedat și doi răniți după impactul dintre un tractor cu plug și un autoturism.

admin

Leave a Comment