10 C
Suceava
februarie 27, 2024
Alegerea Editorilor

De la Nădejde la Realitate: Peste 60 de persoane și-au găsit refugiu și îngrijire la Casa Nicolae

În localitatea Rădeni, comuna Frumușica, județul Botoșani, Casa Nicolae a devenit un adevărat refugiu pentru peste 60 de indivizi în vârstă, care au fost neglijați și lipsiți de adăpost. Acești oameni, proveniți din diverse medii sociale, inclusiv din instituțiile de stat, au găsit susținere și căldură umană în raza acestei case, datorită eforturilor voluntarilor din cadrul Asociației Happy.

Cu sprijinul prețios al Asociației Salvează o Inimă, sub îndrumarea președintelui Vlad Plăcintă, Casa Nicolae a fost recondiționată și extinsă, asigurând astfel condiții mai bune pentru cei găzduiți. Reabilitarea a fost posibilă și datorită generozității indivizilor de pe platforma online, care au oferit sprijin financiar și materiale de construcție.

Chiar dacă Casa Nicolae nu primește asistență financiară din partea statului român sau a autorităților locale, aceasta reușește să se autofinanțeze prin donații. Beneficiarii găzduiți nu primesc doar adăpost, ci și hrană, medicamente și asistență medicală, toate posibile datorită bunăvoinței celor care contribuie la acest proiect umanitar.

Ionela Ivan Tudose, președintele Asociației Happy, subliniază că există o nevoie urgentă pentru o nouă locuință, deoarece cererile pentru adăpost sunt în creștere zilnică. Cei interesați să contribuie la construcția noii case pot face donații pe site-ul dedicat sau pot aduce materiale de construcție în sprijinul proiectului.

Pe lângă donații, există și posibilitatea de a rezerva mese calde pentru persoanele aflate în grija Casei Nicolae, prin intermediul calendarului de rezervări online disponibil pe site. De asemenea, se oferă opțiunea de a organiza parastase online, de a sărbători zile de naștere sau de a dona pentru diverse programe menite să îmbunătățească viața celor găzduiți.

Într-o lume în continuă schimbare, Casa Nicolae rămâne un exemplu de solidaritate și compasiune, unde fiecare contribuție aduce o rază de lumină în viețile celor care au nevoie de sprijinul comunității.

Ajutați-ne să ne continuăm misiunea!

Cum poți face acest lucru:

Rezervând din calendar o masă caldă

Încălzind o zi Casa Nicolae

Contribuind la o zi de energie electrică

Organizând un prânz festiv


🔴


🏦

Contul Bancar:

Asociația H.A.P.P.Y Botoșani

CUI 33420329


🏦

Cont Bancar BCR:

🏦

RON: ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

RO71 RNCB 0041 1470 3703 0001

Revolut: 0756 314 281

PAYPAL asociatiahappy@gmail.com

Dumnezeu să binecuvânteze fiecare gest de sprijin și să aducă lumină în viețile celor aflați la Casa Nicolae!

🌈


🤝

Related posts

Ofertă Specială pentru Centrele Spa: Achiziționare Echipamente ESTETIC LINE de Înaltă Eficiență la Prețuri Avantajoase!

admin

PRONOS PARIS RMC La prévision sûre du 1er octobre – Ligue 1

admin

Răspunsul oamenilor nu a fost conform așteptărilor sale

admin

Leave a Comment