10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Avertisment meteorologic pentru vreme nefavorabilă în Suceava: ploaie și zăpadă la altitudini ridicate.


Administrația Națională de Meteorologie a emis, în ziua de luni, un avertisment cod galben pentru ploi și ninsori în județul Suceava, valabil de la ora 18 și până marți, la ora 22. Conform ANM, în intervalul menționat, în cea mai mare parte a Transilvaniei și în nord-vestul Moldovei, precum și în zonele montane corespunzătoare, va avea loc precipitații sub formă de ploaie, cu cantități de apă între 25 și 30 l/mp, iar izolat de 50 l/mp. La altitudini mai mari de 1500 m, în special în cursul zilei de marți (13 februarie) în Carpații Orientali și în Carpații Meridionali, vor domina ninsorile și se va depune un strat de zăpadă, local consistent. Meteorologii au emis și o informare generală valabilă până miercuri, 14 februarie, la ora 10:00, privind precipitații semnificative cantitativ și intensificări ale vântului. În intervalul menționat, se vor semnala temporar precipitații în aproape întreaga țară și se vor acumula cantități de apă în general între 15 și 25 l/mp.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Verificarea legii în transportul de lemn: Șofer din Suceava oprit de poliție la Gura Humorului

admin

Tânăr reținut după ce a sustras două autoturisme în Suceava, urmărit în localitate și campus universitar

admin

Un conducător auto din Vicovu de Jos, rănit după ce a suferit o indispoziție, a lovit un cap de pod în Bilca cu autovehiculul său.

admin

Leave a Comment