10 C
Suceava
februarie 27, 2024
National

Lidia Fecioru câștigă câți bani din bioenergoterapie: „Sunt bogată”. Cât de dificil i-a fost să-și ia această meserie

Lidia Fecioru a avut diverse ocupații pe parcursul vieții ei, dorind mereu să scape de lipsuri. Pentru a schimba ceea ce a marcat-o, ea a aspirat să devină coafeză, dar nu aceasta este profesia pentru care este cunoscută în prezent.

Cum a devenit Lidia Fecioru bioenergoterapeută?

Tinerețea Lidiei Fecioru nu a fost lipsită de griji, dar i-a influențat dorința de a se dezvolta profesional și de a-și asuma riscuri majore. La 18 ani, Lidia Fecioru a decis să urmeze cursurile unei școli profesionale pentru a deveni coafeză, iar a lucrat în această meserie timp de șase ani.

Cu toate acestea, după ani de activitate ca coafeză, ea a simțit că acela nu este adevărata ei chemare, trecând mai apoi prin mai multe profesii, devenind și bibliotecară și director de casă de cultură, însă niciuna nu i-a fost suficientă.

Lidia Fecioru a dorit mereu să aprofundeze cunoștințele despre oameni, motiv pentru care a urmat cursurile Școlii de Cultură și Arte prin corespondență și a absolvit ulterior Facultatea de Regie – Teatru – Film, unde a descoperit mai multe informații despre subtilitățile umane.

Mai departe, Lidia Fecioru a decis să își continue evoluția profesională și a absolvit Facultatea de Medicină din Chișinău.

Cunoștințele ei despre medicină, alături de cursurile susținute de Ignatenko, un cunoscut psiholog din Ucraina, au condus-o spre zona spiritualității.

Cât câștigă Lidia Fecioru din afacerea ei?

Deși avea toate premisele pentru a deveni medic legist, Lidia Fecioru a ales să devină editor în Iași, iar viața ei s-a schimbat radical în acest oraș. Femeia a primit un sfat crucial, acela de a se muta la București, fiind orașul în care visele se pot împlini. În câteva luni, Lidia Fecioru și-a luat inima în dinți și și-a schimbat cariera.

Odată ajunsă în București, ea și-a deschis propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă. Pe lângă ajutorarea a mii de clienți, Lidia Fecioru a apărut în numeroase emisiuni televizate, oferindu-și ajutorul compatrioților săi.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru a fost întrebată câți bani a câștigat din bioenergoterapie.

„Nu foarte mulți, altfel aș fi fost foarte bogată. Eu sunt bogată în prieteni, am investit foarte mult în copii, multă iubire, pentru că nu se câștigă foarte mulți bani din bioterapie sau din terapiile complementare. Am câștigat foarte mulți prieteni, asta a fost cel mai important lucru, să știi.”

Primind acest răspuns, Denise Rifai a întrebat-o pe cunoscuta terapeută când i-a fost cel mai greu, atunci când a venit în România, iar Lidia Fecioru a oferit un răspuns plin de motivație. „Greu nu mi-a fost, a face cunoștință cu oameni foarte mulți. Greu mi-a fost pentru că lumea nu știa despre parapsihologie, foarte puțin se știa despre bioterapie. Ieșise magazinul paranormal, revista, unele chestii foarte micuțe. Revista mai scria despre chestiile astea. A fost foarte greu până lumea a înțeles ce vrei să faci.”, a mărturisit Lidia Fecioru.

 

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

În momente dificile îți dai seama cine sunt prietenii – Un cetățean român a fost agresat în public pentru că a refuzat să ofere băutură

admin

Iată unde găsiți Kanal D2 în grila de programe! Cel mai nou post de televiziune din România se lansează astăzi, 2 aprilie, de la ora 19:00

admin

Tipar românească este în jelanie! O a oficia jurnalistă a murit

admin

Leave a Comment