10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Reușita notabilă a solicitării de burse de la companiile din domeniul construcțiilor și încălțămintei


În cadrul Bursei organizate la sediul AJOFM Suceava, la care au participat angajatori din industria producătoare de încălțăminte (Denis SRL Suceava) și construcții (VMP Construcții Edilitare SRL), au fost obținute rezultate îmbucurătoare. Conform datelor oficiale, 95 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au primit informații și consiliere pentru a se angaja în cele 67 de posturi disponibile la bursă. De asemenea, 25 de indivizi au fost selecționați pentru un al doilea interviu, iar 39 de persoane s-au înscris la cursuri gratuite de calificare.

Procesul de mediere a ofertelor de muncă va continua prin listele de locuri vacante gestionate de AJOFM Suceava, afișate la parterul instituției și în punctele de lucru din județ, dar și pe pagina facebook.com/ajofmsuceava. Aceste rezultate au fost întâmpinate cu entuziasm de către reprezentanții instituției, care au subliniat importanța creării de oportunități de angajare pentru șomeri și persoanele în căutarea unui loc de muncă.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Se precizează sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Un incendiu extrem de puternic într-o gospodărie din judeţul Suceava. Focul a devorat o locuinţă

admin

VIDEO | Alunecare De Teren Pe DN 17 B, în Județul Suceava, în Timpul Lucrărilor De Consolidare A Versantului

admin

„Expoziție interactivă pentru copiii de la Iulius Mall Suceava – „Vestul Sălbatic” îi încurajează să devină cowboys și să exploreze tainele lumii Western

admin

Leave a Comment