10 C
Suceava
februarie 27, 2024
Local

Oamenii credincioși din Suceava doresc restabilirea Mitropoliei Tomisului: ”Suntem afectați de faptul că istoria noastră nu este recunoscută”


Numeroși credincioși din Suceava au adresat o întrebare arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, în legătură cu restabilirea Mitropoliei Tomisului, exprimându-și durerea pentru că acest adevăr istoric încă nu a fost corectat. Arhiepiscopul a explicat că poziția sa trebuie să fie una luată în mod sinodal, în conformitate cu hotărârile Sfântului Sinod. A subliniat că Suceava a fost cândva o mitropolie, iar Rădăuți o episcopie, însă împrejurările s-au schimbat de-a lungul timpului. IPS Calinic crede că, dacă va fi voia lui Dumnezeu, lucrurile se vor reveni la normal în această privință, în conformitate cu învățătura biblică. El a menționat că deciziile privind acest subiect vor fi luate de Dumnezeu și de Sfântul Sinod atunci când va fi momentul potrivit.

Aflați mai multe despre acest subiect aici

Sursa & Credit Fotografie: „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt automat preluate din feed-ul Google News. Așa cum vă puteți da seama, sursa, creditul foto și linkul către articolul inițial sunt precizate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile noastre aici

Related posts

Gheorghe Flutur participă la un eveniment amuzant alături de Clovnul Bobo

admin

Octogenară accidentată pe trecerea de pietoni, chiar în centru Sucevei. Conducătorul auto vinovat are vârsta de 77 de ani VIDEO

admin

O nouă cale rapidă între Pașcani și Suceava se pregătește să fie aprobată

admin

Leave a Comment