10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Internațional

Resturi de aparat de zbor Shahed, observate în Republica Moldova, la limita cu UcrainaResturile de vehicul aerian de tip „Shahed” au fost descoperite în proximitatea localității Etulia, raionul Vulcănești, în partea de sud a țării, a fost făcut cunoscut de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova.

Aceasta a specificat că conform informațiilor furnizate de autoritățile ucrainene, a avut loc un atac cu vehicule aeriene în noaptea de 9 spre 10 februarie asupra regiunii Ismail, de pe teritoriul Ucrainei, în apropierea de granița cu Republica Moldova. „Există presupunerea că resturile de vehicul aerian observate ar fi una dintre vehiculele aeriene doborâte de sistemul antiaerian ucrainean”, se menționează în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

„Conflictul Rusiei în Ucraina afectează aproape de locuința noastră în Moldova – din nou”, a postat Maia Sandu pe platforma X.

„Identificarea resturilor de vehicul aerian Shahed în sudul Moldovei astăzi servește ca încă o confirmare dureroasă a realității sumbre cu care ne confruntăm. Agresiunea Rusiei pune în pericol întregul continent. Susținerea pentru Ucraina trebuie…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

PLANUL DE PACE AL CHINEI. Poziţia Chinei cu privire la soluţionarea politică a crizei din Ucraina

admin

Articol WSJ: Cum s-a planificat Iranul pentru atacarea Israelului

admin

diplomaţii români, obligaţi să vorbească două limbi străine

admin

Leave a Comment