10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Mamă cu doi copii, răniți în urma unei coliziuni cu un ciclist băut pe trecerea de pietoni. Unul dintre copii îl lovește pe individ. Vizionați filmarea!


În data de luni, 12 februarie, o femeie și cei doi copii ai săi au fost implicați într-un incident pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava, cauzat de un ciclist care nu le-a acordat prioritate. Conform informațiilor furnizate de IPJ Suceava, individul în vârstă de 55 ani prezenta o concentrație de alcool de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Înregistrările realizate de o cameră de supraveghere surprind momentul în care unul dintre copii îl lovește pe ciclist după impact, iar acesta fuge de la locul incidentului, în timp ce copilul își ajută mama și sora să se ridice și să-și adune obiectele. Cei trei pietoni au suferit leziuni ușoare în urma evenimentului. Ciclistul a fost supus testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentrație de alcool de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar individul care se deplasa cu bicicleta va fi amendat contravențional cu o sumă de până la 3.300 de lei pentru conducerea bicicletei sub influența alcoolului.

Accesați articolul complet

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News. Am menționat sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet. Dacă doriți să excludeți articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom opri imediat preluarea lor.

Reclamații & Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un individ chinez intră în luptă pentru drepturile sale (1885)

admin

Un individ de naționalitate ucraineană a încercat să pătrundă în țară folosind un vehicul de transport cu suprastructură, având un certificat fals, prin Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus

admin

„Plimbare cu bicicleta pe 1 Decembrie, tradiţie pentru Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni”

admin

Leave a Comment