10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Operațiune surpriză la locuința unui copil de 4 ani efectuată de membrii serviciului special al poliției


Echipajul de la Serviciul de Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a avut parte de o misiune neobișnuită – să ofere o surpriză lui Casian, un băiat în vârstă de 4 ani. Ei au constatat că micuțul își dorea să aibă parte de vizita polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale la aniversarea sa. Astfel, aceștia au decis să îi ofere o zi specială, în care Casian a avut ocazia să își îndeplinească visul de a fi împreună cu acești luptători mascați, pe care îi considera la fel de buni ca cei din filme sau din jocurile pe calculator. Atmosfera a fost plină de bucurie infantilă, iar polițiștii au făcut tot ce le-a stat în putință să îl facă pe Casian fericit. Gestul lor a fost apreciat de comunitate și a adus un zâmbet pe chipul micuțului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați articolul complet pe www.monitorulsv.ro.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „newsflash.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Critica viceprimarului Lucian Harșovschi îndreptată către constructorii întârziați pe strada Luceafărului

admin

FOTOGRAFII// O doamnă a suferit răni în urma un accident rutier la Cumpărătura după ce a fost lovită de un vehicul în timp ce traversa DN 2 prin loc nepermis.

admin

Subiect: Informații de ultimă oră privind evenimente de ultimă oră #ToateOpiniile

admin

Leave a Comment