10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Local

Inițiativa de igienizare a cartierului George Enescu este susținută de Primăria Suceava. Oportunitatea este oferită locuitorilor pentru a se implica și ei în această acțiune.


Noul proiect de curățenie între blocurile din cartierul George Enescu a fost anunțat de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi. Faza inițială vizează blocurile situate pe Aleea Saturn și Aleea Venus, unde echipa Primăriei a îndepărtat elementele din jurul blocurilor, cum ar fi garduri vii în vârstă, custi pentru câini, bănci și alte construcții construite fără autorizație. Viceprimarul a subliniat importanța unei colaborări între administrație și cetățeni pentru a menține orașul curat și civilizat. „Eliberăm tot ceea ce reprezintă improvizare, garduri vii în vârstă și alte împrejmuiri, pentru că nu se mai poate așa. Este o responsabilitate comună, atât a administrației, cât și a locuitorilor, pentru a ne asigura că orașul arată așa cum ne dorim să fie. Schimbarea este posibilă doar prin efort comun”, a menționat viceprimarul Lucian Harșovschi. Această inițiativă se alătură demersurilor de igienizare și esteticizare a spațiilor publice din municipiul Suceava.

Vezi articolul complet

Sursa & Credit Foto – „suceavalive.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News. Este afișată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom întrerupe imediat preluarea lor.

Reclamații & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Acte de vandalizare în centrul Sucevei: Mașini distruse VIDEO pe strada Mihai Viteazu

admin

Eveniment rutier în Rădăuți: O femeie a fost izbită de un autoturism pe trecerea de pietoni de către o șoferiță

admin

Fotografii cu tinerii de la USV câștigători ai competiției „România fără dosar”

admin

Leave a Comment