16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
National

Românii au talent, episodul din 23 februarie. Lae Dreghici și numărul care va fi rememorat în istoria celui mai apreciat show de divertisment! Cine este cascadorul căruia Dragoș Bucur i-a acordat un Golden Buzz


Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie modestă, cu o casă acoperită de paie.

Povestea sa în domeniul cascadoriei a debutat la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe acoperișul casei părintești. A vrut inițial să sară de pe clopotnița bisericii, loc unde de obicei hrănea porumbeii, dar s-a razgândit.

La 18 ani, a optat să se înroleze voluntar în armată și a ajuns la Constanța, însă nu a rezistat mult în mediul strict al cazarmei. A plecat către București pentru a-și urma visul fraged, acela de a deveni cascador. A achiziționat o motocicletă, pe care a condus fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și în cele din urmă și-a obținut permisul de conducere.

În București, l-a întâlnit pe Szobi Cseh, un renumit cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în universul filmelor.

De-a lungul carierei sale, Lae a jucat în numeroase filme românești și străine și a dublat vocile unora dintre cei mai mari actori ai României.

După prestația sa pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe membrii juriului în aer liber pentru a asista la cascadoria pe care o pregătise împreună cu fiul său.

„Trebuie să ieșim afară ca să vedeți abilitățile mele. Veți avea ocazia să urmăriți un tată și un fiu într-o demonstrație dublă. Două vehicule, unul se răstoarnă și celălalt trece peste el”, le-a comunicat Lae juraților.

Cu acțiunea desfășurată, ceea ce a urmat va rămâne cu siguranță în analele Românii au talent! (Urmăriți momentul performat de Lae și fiul său în videoclipul de mai sus).

„Practic, aceasta a fost prestația noastră!”, a declarat Lae după ce a ieșit din vehiculul avariat.

Andi Moisescu: „Am rămas fără cuvinte!”;

Andra: „Mi-au trecut fiorii pe șira spinării, niciodată nu am simțit o frică asemenea. Pare că sunteți nebuni, dar ați oferit probabil cel mai incredibil moment… nu pot exprima per total ce trăiesc!”;

Mihai Bobonete: „Sunt complet depășit, nici nu îmi imaginam că voi avea parte de așa ceva în cadrul Românii au talent. Cred că este un dar pe care îl dețineți, atât dumneavoastră, cât și fiul dumneavoastră. O plecăciune în fața voastră!”;

„Este momentul în care am simțit cu intensitate cel mai ridicat și nu cred că voi trăi asemenea emoții la această emisiune. Voi realizați adevărate filme, vă rog să vă imaginați că aici sunt butoanele noastre, că există multiple comenzi în fața noastră…”, a transmis Dragoș Bucur, care i-a acordat cascadorului un Golden Buzz.

Mihai Bobonete: „Cu toții am fi dorit să apăsăm pe butonul Golden Buzz!”.

Urmăriți numărul artistic și evaluarea în materialul video de mai sus. 

Episodul integral poate fi vizualizat și pe VOYO. Ediția a patra este accesibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Obicei la oricare vin plicurile cu calculul noii pensii. Anunţul ministrului Muncii

admin

Săritura triplu Lutz a fost reușită în premieră pentru România de Julia Sauter. Sportiva va reprezenta țara noastră la Campionatele Europene

admin

Dumitru Dragomir a dezvăluit cel mai bun jucător din România

admin

Leave a Comment