16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Internațional

trei femei au fost omorâte într-un bordelEvenimentul s-a întâmplat în timpul nopții de vineri către sâmbătă. Femeile aveau multiple răni provocate cu un cuțit, au comunicat agenții de poliție, conform informațiilor furnizate de Sky News. Identitatea victimelor nu a fost dezvăluită public. De asemenea, poliția interoghează un martor.

Persoana suspectată, un individ care cere azil în vârstă de 27 de ani din Afganistan, a fost găsit în proximitatea bordelului. Pe trotuar se observau mai multe urme de sânge, iar individul avea un cuțit asupra sa. Sâmbătă, el este interogat de către forțele de ordine.

Locul respectiv se găsește într-una dintre cele mai sărace zone din localitate. Bordelurile sunt legale în Austria.

Pentru cele mai importante noutăți ale zilei, transmise în mod online și prezentate obiectiv, dă un LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram pentru a vedea imagini impresionante și povești captivante din întreaga lume!

Conținutul site-ului www.mediafax.ro are rolul exclusiv de a informa și de a fi folosit în interes personal. Este interzisAflă mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Biden intenţionează să îşi scurteze turneul în străinătate, pentru discuţii pe tema crizei din SUA

admin

Confruntarea dintre Israel și Hamas. Forțele armate israeliene susțin că au dezactivat „mai multe rețele teroriste” / Administrația prezidențială afirmă că Israelul va permite intrarea camioanelor cu ajutoare în Fâșia Gaza

admin

evitarea unei creșteri a tensiunilor în Orientul Mijlociu

admin

Leave a Comment