12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Echipa CSU Suceava a suferit o înfrângere remarcabilă în fața echipei campioane Dinamo.


Partida dintre CSU Suceava și Dinamo, care a avut loc în etapa a XVIII-a a Ligii Zimbrilor, a atras un număr mai mare de suporteri decât de obicei, din cauza capacității reduse a sălii „Dumitru Bernicu”. Chiar dacă se confruntau cu cea mai puternică echipă din România, sucevenii au oferit o replică notabilă, contribuind la un spectacol de calitate desfășurat pe teren. Cu toate acestea, Dinamo a obținut victoria cu scorul de 40-36 (18-15), într-un meci foarte competitiv. Jucătorii din Suceava au luptat cu curaj, revenind exemplar după un început nefericit. Daniel Stanciuc, fostul membru al echipei CSU Suceava, a fost întâmpinat călduros. În clasament, Dinamo ocupă poziția de lider cu un punctaj maxim, în timp ce CSU Suceava se regăsește pe locul 8. În următoarea etapă, CSU Suceava va întâlni HC Buzău. Alte rezultate din aceeași rundă sunt: CSM București – CSM Constanța 25-34, CSM Bacău – CSM Sighișoara 36-28, Steaua – Poli Timișoara 29-27. Mai sunt programate meciurile: U Cluj – HC Buzău, Minaur Baia Mare – CSM Vaslui și CSM Focșani – Potaissa Turda.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Așa cum se poate vedea, sursa și creditul foto sunt menționate, iar linkul către articolul complet este inclus. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate în continuare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom opri imediat acest proces.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Jovenul rănit în rezultatul incidentului cu tractorul care a capotat

admin

Abatorul din Dornești, sancționat de Garda de Mediu cu o amendă de 70.000 lei

admin

Tânărul în vârstă de 17 ani rănit grav în incidentul de la Dumbrăveni luptă pentru viață, fiind conectat la echipamente medicale.

admin

Leave a Comment