16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Operația poliției a dezvăluit țigări de contrabandă într-un autovehicul oprit în trafic.


Forțele de ordine de la granița din Suceava au identificat cinci pachete cu țigări într-un autovehicul oprit în trafic, evaluate la aproximativ 30.000 de lei. Șoferul este sub anchetă pentru contrabandă, în timp ce mașina a fost confiscată pentru investigații ulterioare. Operațiunea a avut loc în Vicovu de Sus, unde o autoutilitară Volkswagen Crafter a fost interceptată pentru verificări. În urma inspecției, polițiștii au descoperit 2.500 de baxuri de țigări de la magazine duty free, evaluate la 30.000 de lei. Mărfurile au fost confiscate, iar autovehiculul, evaluat la 20.000 de lei, a fost reținut. Autoritățile de frontieră au întocmit un dosar penal pentru contrabandă. Această acțiune este parte a eforturilor autorităților în combaterea traficului ilicit cu mărfuri accizabile.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News. Așa se poate observa sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom suspenda imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Cum s-au schimbat jocurile de azar online în timp

admin

Marinela Rață, însoțită de doamnele din PSD Mitocu Dragomirnei, a participat la ședința Consiliului Politic Județean OFSD Suceava

admin

Ancheta unui incident de muncă în Germania este condusă de polițiștii din Șcheia

admin

Leave a Comment