16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

În urma demascării unui incident, trei indivizi au fost surprinși în timp ce sustrăgeau porumb de pe un câmp din Dumbrăveni.


Poliția din localitatea Salcea a fost alertată printr-un apel la numărul de urgență 112, sâmbătă după-amiază, de către un bărbat de 66 de ani din Salcea, cu privire la faptul că indivizi necunoscuți furau recolta de porumb de pe terenul său din Dumbrăveni. Forțele de ordine s-au deplasat la locul indicat și i-au surprins pe trei bărbați localnici în timp ce sustrăgeau porumbul încă ne recoltat, încărcându-l în coșul unui atelaj hipo. Aceștia au fost conduși la sediul Postului de Poliție Dumbrăveni, unde s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de furt, iar cuantumul pagubei urmează să fie evaluat mai târziu. Indivizii erau echipați cu un atelaj hipo compus din două cai, două furci, o coasă și o greblă. Operațiunea a avut loc pe terenul situat în afara localității Dumbrăveni, proprietatea reclamantului, amplasat în apropierea D.J. 208B.

Citiți întregul articol

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News. Așa cum observați, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți retragerea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, pentru a interveni prompt.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Avertizare de inundații în Suceava pe râurile Bistrița, Molova și Siret.

admin

Coliziune între două mașini în Suceava: Patru persoane rănite

admin

Coliziune cu două autovehicule pe strada Calea Unirii din orașul Suceava: Două persoane rănite (IMAGINE)

admin

Leave a Comment