16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Un rezident din Fălticeni a fost prins sub influența substanțelor interzise când conducea


În seara zilei de 24 februarie 2024, în jurul orelor 20.30, autoritățile au oprit în comuna Cornu Luncii autoturismul marca Volkswagen condus de Dorin M., în vârstă de 32 de ani, din Fălticeni, pentru un control de rutină. Testul cu aparatul etilotest a indicat rezultatul negativ. Cu toate acestea, o altă testare, de această dată cu aparatul drugtest, a relevat prezența canabisului și metamfetaminei în organismul conducătorului auto. Drept urmare, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influența unor substanțe interzise. Fapta s-a produs în teritoriul comunei Cornu Luncii, servind ca un avertisment vizavi de respectarea normelor rutiere și a regulilor legale referitoare la consumul de substanțe interzise înainte de a se pune la volan.

Citeste articolul complet

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Toate detaliile despre sursă, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți retragerea articolelor dvs. din preluare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, iar vom acționa prompt.
Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

DRDP Iași solicită înțelegerea șoferilor pentru traficul dificil în zona Gura Humorului din cauza lucrărilor de întreținere la podul din această zonă.

admin

Adevărul despre moartea lui Richard al II-lea în anul 1400 dezvăluit

admin

Un operator de ambulanță a avut un atac cerebral în timpul intervenției.

admin

Leave a Comment