12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

O locuință din Burdujeni a fost devastată de un incendiu, stârnind panică pentru o femeie.


O situație de urgență a avut loc luni dimineață la o locuință din cartierul Burdujeni din Suceava. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, focul a cuprins o locuință către Adâncata. Echipele de pompieri au acționat prompt cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Aceștia au reușit să localizeze incendiul rapid și să împiedice extinderea flăcărilor către vecinătăți. De asemenea, în timpul operațiunilor, echipajul SMURD a acordat asistență medicală unei femei care suferea de panică. Nu au fost persoane rănite în urma incidentului, în timp ce autoritățile investighează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. Locuitorii din zonă au fost evacuați temporar în interesul securității acestora.

Citiți întregul articol

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News. Este specificată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar preluarea se va întrerupe imediat.

Reclamații & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

„Covrigi și scrisori românești ale conducătorilor și scriitorilor la Muzeul Cotroceni”

admin

Cinci locuitori din Suceava sunt acuzați de infracțiuni legate de substanțe interzise, doi dintre ei fiind reținuți și alți doi fiind sub supraveghere judiciară, fiind de asemenea percheziționați

admin

Poliția solicită sprijin în identificarea unei fete de 13 ani din Șcheia, plecată de acasă după o dispută cu mama sa.

admin

Leave a Comment