16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Internațional

Se afla în pragul eliberăriiUn cunoscut critic al Kremlinului, de 47 de ani, a decedat la data de 16 februarie, după ce a petrecut peste trei ani în închisoare, stârnind indignarea și condamnarea liderilor occidentali și a susținătorilor săi.

Președintelui rus Vladimir Putin i s-a sugerat să-l înlocuiască pe ofițerul FSB și criminalul Vadim Krasikov, aflat în detenție pentru o crimă la Berlin, cu doi cetățeni americani și cu Aleksei Navalnîi, conform declarațiilor Mariei Pevchikh, o susținătoare a acestuia, citată de AFP.

„Am avut confirmarea că negocierile erau aproape finalizate”, după doi ani de tratative între Moscova, Washington și Berlin, a adăugat aceasta. „Navalnîi trebuia să fie eliberat în zilele imediat următoare”, a subliniat ea.

Potrivit sursei Reuters, Maria Pevcikh a spus că Navalnîi a fost eliminat din cauză că Putin nu putea accepta ideea că acesta era liber.

Întrebată despre aceste afirmații în cadrul unei sesiuni de informare…Află detalii – Sursă Mediafax

Related posts

Putin vrea să ne omoare pe toţi / Alungată din Rusia, Wagner pune presiune la graniţa dintre Polonia şi Belarus / SUA pompează alţi bani în Ucraina

admin

Misiunile de război elaborate de Sîrskîi, sub condiția susținerii financiare din partea SUA

admin

Blocadă în Marea Neagră. Rusia s-a retras din acordul ce permite tranzitul cerealelor. Milioane de tone sunt blocate acum în mijlocul recoltatului

admin

Leave a Comment