9 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Local

Mai sunt programate trei transporturi dificile pe ruta Suceava – Siret


În perioada 26.02.2024 – 06.03.2024, CNAIR a comunicat că vor avea loc trei transporturi cu depășiri agabaritice pe traseul menționat. Aceste transporturi vor include un transformator cu dimensiuni considerabile: lățime maximă de 4,10 m, masă totală de 288 tone, lungime de 59,5 m și înălțime de 5,10 m. Vehiculele vor circula cu o viteză adaptată condițiilor de trafic conform reglementărilor legale, neputând depăși 70 km/h. Desfășurarea transporturilor va fi coordonată de poliția rutieră, care va avea însoțirea unor autovehicule autorizate și a echipajelor sale. Este important de menționat că transporturile nu se vor desfășura în timpul sau pe tronsoanele afectate de condiții meteorologice periculoase.

Citiți întregul articol

Sursa & Foto Credit: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News și sunt afișate cu sursa, creditul foto și linkul aferent. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, iar vom înceta imediat publicarea lor.

Reclamații & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Înregistrare video// Înclinarea la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni pune în pericol DN 2 / E 85

admin

Locatarii din mai multe regiuni din Suceava rămân lipsiți de apă caldă

admin

„Al treilea acuzat în dosarul judecătoarei Tribunalului Suceava a fost reținut, anunță Parchetul General; învinuit de a cere 30.000 de euro pentru influențarea magistraților Curții de Apel Suceava.”

admin

Leave a Comment