16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Încălțăminte falsă de 2 milioane lei găsită în camionul din Polonia către Ucraina


Un număr de 5.000 de perechi de pantofi sport susceptibili de a fi falsificați au fost reținuți de către inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași, având o valoare totală de aproximativ 2.000.000 lei. Descoperirea a avut loc în timpul unui control efectuat asupra unei camioane care tranzita România din Polonia spre Ucraina. Transportul conținea pantofi sport din China care urmau să fie livrați în Ucraina.

Datorită suspiciunilor de falsificare, inspectorii vamali au decis să inspecteze în detaliu conținutul camionului. Aproximativ jumătate din pantofii, adică 5.170 de perechi, pareau a încălca drepturile de proprietate intelectuală ale mărcilor Adidas, Nike și New Balance. Valoarea acestor bunuri, dacă ar fi fost vândute ca produse autentice, s-ar fi ridicat la aproximativ 2.000.000 lei.

Mărfurile au fost reținute de către autorități în vederea expertizei conform regulilor Uniunii Europene referitoare la protejarea drepturilor de proprietate intelectuală. Publicul este avertizat că achiziționarea produselor falsificate poate afecta sănătatea și securitatea lor.

Citeste articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt clar menționate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos pentru a le opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

VIDEO și IMAGINI: O clădire construită ilegal în Burdujeni a fost demolată de autoritățile din Primăria Suceava, din motive de securitate și igienă.

admin

Obicei: Lumânări aprinse în Berchișești în ajunul Paștelui, pentru al 5-lea an la rând

admin

Reclamații & Raportări Stiri

admin

Leave a Comment