7.6 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Local

Propunerea primarului Gheorghe Apetrii este pentru o echipă solidară și respectată


Antreprenorul Gică Apetrii, candidatul PSD la funcția de Primar al municipiului Vatra Dornei, intenționează să formeze o echipă coerentă în cadrul instituției, fundamentată pe respect și contribuția valoroasă la activitățile destinate ajutorării cetățenilor. El nu intenționează să facă disponibilizări de personalul existent, ci dorește să aducă indivizi cu experiență. Programul său se fundamentează pe valori de respect și apreciere pentru fiecare locuitor.

Gică Apetrii evidențiază importanța respectului, comunicării și edificării unei echipe eficiente la Primăria Vatra Dornei. El promite transparență și profesionalism în cadrul administrației locale. Candidatul PSD se obligă să fie un primar devotat orașului său, adoptând o abordare deschisă și comunicativă față de rezidenți. Apetrii își dorește să creeze un climat de muncă profesionist, fundamentat pe încredere și dialog, unde rezultatele palpabile să îmbunătățească traiul în Vatra Dornei.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News. Așa cum se vede, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet au fost mentionate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de email specificată mai jos, iar vom înceta imediat.

Plângeri & Raportări pentru știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un Prestator De Servicii Financiare Din Suceava, Reținut După Ce A Intimidat O Familie Pe Care O împrumutase Cu Demersarea Evacuării Din Locuință

admin

De ce ar trebui să optezi pentru un masaj personalizat? Vizionează beneficiile oferite de Soul Masaj

admin

Ambele localuri din oraș au atins capacitatea maximă admisă

admin

Leave a Comment