16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Internațional

Apple renunță la planul de a dezvolta autoturisme electrice. Corporația americană își va concentra atenția pe inteligența artificialăDecizia a fost comunicată intern marți de către Apple, surprinzând cei aproximativ 2.000 de angajați implicați în proiect, conform unor surse pentru Bloomberg. Anunțul a fost făcut de Jeff Williams, directorul operațional, și de Kevin Lynch, un vicepreședinte responsabil cu acest program.

Cei doi oficiali le-au transmis angajaților că proiectul va fi abandonat și că mulți dintre ei vor fi transferați în echipa de inteligență artificială. Aceștia se vor implica în dezvoltarea inteligenței artificiale generative, o direcție tot mai vitală pentru companie.

Echipa Apple dedicată mașinilor electrice include și un număr semnificativ de specialiști în hardware și design auto. Există posibilitatea ca aceștia să poată solicita posturi în alte departamente Apple. Desființările de locuri de muncă vor avea loc, dar nu este clar numărul acestora, conform informațiilor Bloomberg.

Alegerea de a încheia în final proiectul reprezintă o surpriză…Mai multe detalii – Sursă Mediafax

Related posts

BREAKING NEWS: Conflictul din Ucraina, ziua 687. Forțele armate ale lui Putin au lansat un nou atac asupra orașului Harkov pentru a patra zi consecutiv, provocând răniri jurnaliștilor turci. / Finlanda decide să mențină închise punctele de frontieră cu Rusia

admin

Soarele petrece ca şi cum ar fi 2002. Astronomii sunt îngrijoraţi din cauza numărului mare de pete şi furtuni solare

admin

Netanyahu a solicitat armatei să elaboreze planuri pentru evacuarea din Rafah

admin

Leave a Comment