12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Ariana Madix strălucește în ținuta creată de designerul român la Gala Premiilor din 2023.


Ariana Madix a fost protagonistă la evenimentul de decernare a premiilor Creative Arts Emmy din 2023, captând atenția într-o creație semnată de Maria Lucia Hohan. Creatorul de modă Maria Lucia Hohan este recunoscut pentru creațiile sale elegante și măgulitoare, fiind alese de superstaruri precum Jennifer Lopez, Beyoncé și Taylor Swift. Madix, vedetă în emisiunea de succes „Vanderpump Rules”, a strălucit într-o rochie roz strălucitoare, atrăgând laude pentru apariția sa plină de rafinament și stil.

Madix a demonstrat un simț al modei remarcabil și a ales cu încredere creațiile vestimentare ale Mariei Lucia Hohan pentru evenimentele de elită. Cu detalii plisate delicate, decolteu asimetric și croiuri care pun în valoare formele, creațiile semnate MLH au devenit sinonime cu eleganța și distincția. Madix a continuat să impresioneze spectatorii cu aparițiile sale la întâlnirile sezoniere și în alte evenimente semnificative, consolidându-și statutul de icon al modei în universul televiziunii reality.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News. După cum se poate observa, sursa, creditul pentru fotografiile și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, și le vom exclude imediat.

Reclamații și Raportări pentru Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

„Critici verbale: Stan afirmă că Flutur dă bani primarilor noștri.”

admin

Iacobeni, a dazzling balneoclimatic resort in the interwar period, still retains some accommodation villas.

admin

Oscar Wilde a fost judecat pentru exprimarea sentimentelor sale de dragoste.

admin

Leave a Comment