16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Internațional

Misiunile de război elaborate de Sîrskîi, sub condiția susținerii financiare din partea SUAÎn data de 13 februarie, camera superioară a legislativului american a adoptat inițiativa legislativă, care presupune o alocare de 60 de miliarde de dolari pentru Ucraina. După luni de întârziere, pachetul financiar întâmpină opoziție în Camera Reprezentanților, organul legislativ controlat de republicani.

Potrivit informațiilor furnizate de Zelenski, fără sprijinul financiar al SUA, Ucraina va trebui să se pregătească nu numai pentru un contraatac în 2024, ci și pentru a-și apăra teritoriile în cadrul frontierei actuale, conform Kyiv Independent.

Care sunt strategiile de luptă

În conformitate cu viziunea lui Sîrskîi, există două scenarii. În cazul în care suportul militar va fi deblocat de Camera Reprezentanților, Ucraina va avea capacitatea de a contracara avansul trupelor ruse, deoarece asta ar însemna furnizarea de echipamente și muniții pentru combatanții de pe front. În absența deblocării pachetului financiar, misiunea trupelor ucrainene va fi de a-și proteja teritoriile rămase, după cum a menționat președintele într-un interviu acordat CNN, conform sursei citate.

,,În situația în care ei (SUA)…Află mai multe – Articol Mediafax

Related posts

Primul stat din SUA care interzice TikTok pe toate telefoanele

admin

Macron cere consolidarea apărării Europei şi vrea soluţii pentru gestionarea relaţiilor cu Rusia

admin

LIVE-TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 538. Atac de amploare asupra nordului şi vestului Ucrainei / Kievul creşte producţia de drone şi ar putea primi rachete cu rază lungă de la Germania / Tensiunile dintre NATO şi Rusia au escaladat

admin

Leave a Comment