16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Celebritățile s-au întrecut în decolteuri la Gala Premiilor SAG 2024! Atuul lui Sofia Vergara a atras atenția


Atuurile feminine în centrul atenției! Starurile au strălucit la cea de-a 30-a ediție a festivității anuale Screen Actors Guild (SAG) de la Los Angeles, desfășurată în weekend. Actrițele au îmbrăcat ținute impresionante pe covorul roșu, conform informațiilor de pe click.ro.

Sofia Vergara (51 de ani) a impresionat la Gala Premiilor SAG 2024 într-o rochie roșie strălucitoare, fără bretele, creată de Laura Basci, care i-a evidențiat formele apetisante care au consacrat-o. Rochia a fost decorată cu o mulțime de paiete în partea inferioară. Starul și-a coafat părul în bucle lejere, iar machiajul a fost unul potrivit pentru seară – fard negru la ochi și ruj maro. Chiar dacă a trecut printr-un divorț de Joe Manganiello anul trecut, Sofia pare mai fericită ca niciodată.

Jennifer Aniston (55 de ani), nominalizată la acest eveniment pentru rolul său din „The Morning Show”, a strălucit într-o rochie argintie cu un decolteu adânc care i-a venit perfect. Ținuta a inclus și o tăietură îndrăzneață până la coapsă. Actrița din „Friends” și-a menținut silueta din tinerețe și nu se feresc să-și arate silueta în ținute îndrăznețe.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto – „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile au fost preluate automat din fluxul Google News. După cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt menționate. Dacă doriți ca informațiile dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vor fi eliminate imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultanți Termeni și Condiții

Related posts

Statistici despre evenimentele sportive din Bacău – Deșteptarea Bacău Rezultatele săptămânii sportive din Bacău – Deșteptarea Bacău

[ad_1] În primul turneu al Seriei de Vest din Divizia A de volei masculin, desfășurat la Oradea în intervalul 27-29 octombrie, s-au consemnat următoarele rezultate. Vineri, Provolei Arad a triumfat în fața SCM Zalău cu scorul de 3-2, în timp ce ACS Pro Voley Oradea a suferit înfrângerea de la Știința Bacău cu scorul de 2-3. Sâmbătă, ACS Pro Volley Oradea a învins Provolei Arad cu scorul de 3-0, iar Știința Bacău a biruit CSM Zalău cu scorul de 3-0. Duminică, Știința Bacău a învins Provolei Arad cu scorul de 3-2, în timp ce SCM Zalău a fost învinsă de ACS Pro Volley Oradea cu scorul de 1-3. Clasamentul Seriei de Vest este următorul: 1) Știința Bacău (7 puncte), 2) ACS Pro Volley Oradea (7 puncte), 3) Provolei Arad (3 puncte), 4) SCM Zalău (1 punct), 5) CS Vâlcea 1924. Următorul turneu al seriei va avea loc la finalul lunii noiembrie, la Arad. În Divizia A de handbal feminin, etapa a cincea din Seria B a adus următoarele rezultate: HCF Piatra Neamț a fost învinsă de CSM Galați cu scorul de 23-33, CSM Iași 2020 a învins CSM Făgăraș cu scorul de 40-19, iar CSM Roman a învins CSM Bacău cu scorul de 28-24. Echipa Știința Bacău a stat. Programul etapei viitoare este următorul: CSM Galați va juca împotriva CSM Iași 2020, CSM Bacău va juca împotriva HCF Piatra Neamț, iar Știința Bacău va juca împotriva CSM Roman. Echipa CSM Făgăraș va sta. Clasamentul Seriei B este următorul: 1) CSM Iași 2020 (12 puncte), 2) CSM Galați (12 puncte), 3) CSM Roman (9 puncte), 4) CSM Bacău (6 puncte), 5) CSM Făgăraș (6 puncte), 6) HCF Piatra Neamț (0 puncte), 7) Știința Bacău (0 puncte). În Liga a III-a de fotbal, în Seria 1, rezultatele etapei a zecea au fost următoarele: Foresta S Reclamații și raportări de știri contact: medialux85@gmail.com

admin

Evenimentul sportiv „Bucovina Cup” a fost inaugurat de viceprimarul Harșovschi, însoțit de imagini!

admin

Fii amabil mereu și ai șansa de a câștiga un premiu de la Iulius Mall!

admin

Leave a Comment