12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Constructorii sunt activi în construirea Sălii Polivalente cu 5000 de locuri din Suceava.


Primarul Sucevei, Ion Lungu, exprimă satisfacția sa față de progresul lucrărilor la sala polivalentă aflată în construcție în afara orașului spre Fălticeni. „Munca este eficientă la sala polivalentă cu 5.000 de locuri din Suceava. În prezent, se amplasează treptele de la terenul principal și se betonează stâlpii de la parter până la etajul 1”, a transmis Ion Lungu după ce a inspectat șantierul. Sala polivalentă din Suceava se ridică pe o suprafață de 25.000 mp, iar costurile totale se ridică la peste 30 de milioane de euro. Potrivit comunicatelor oficiale ale primarului, lucrările sunt în plină desfășurare. Fotografiile atașate ilustrează stadiul actual al construcției, confirmând avansul semnificativ înregistrat.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News. Așa cum se poate observa, sursa, foto creditul și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom exclude imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Tragica întâmplare de la maternitatea din Drobeta-Turnu Severin: o fetiță decedează la naștere și mama este neglijată de către medici.

admin

Iacob al II-lea pleacă din Londra și nu se întoarce (1688)

admin

Conform rezultatelor tragerii la sorți, candidatul Vasile Rîmbu și partidul PSD sunt principalii favoriți în competiția electorală din Suceava.

admin

Leave a Comment