16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Internațional

O mulțime de agricultori s-au adunat la Varșovia pentru a-și exprima nemulțumirea față de mărfurile alimentare importate din Ucraina și politicile UE


O mulțime de cultivatori polonezi au ieșit în stradă marți la Varșovia, pentru a protesta împotriva importurilor de alimente din Ucraina și împotriva reglementărilor ecologice impuse de Uniunea Europeană.

Imaginea articolului O mulțime de agricultori au protestat la Varșovia față de importurile de alimente din Ucraina și normele UE

O mulțime de agricultori au protestat la Varșovia față de importurile de alimente din Ucraina și normele UE

Agricultorii din toată Europa sunt nemulțumiți de restricțiile impuse de regulile UE, care au rolul de a combate schimbările climatice, precum și de creșterea costurilor și de ceea ce ei percep ca o competiție injustă din afara UE, în special din Ucraina, conform informațiilor Reuters.

Agricultorii polonezi s-au adunat în centrul Varșoviei înainte de a porni în marș către Parlament, apoi spre sediul premierului.

Agricultorii polonezi au declanșat ample proteste în întreaga țară…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Armata ucraineană a efectuat un nou atac în Rusia / O persoană a fost ucisă

admin

O avalanşă a ucis 11 membri ai unui trib nomadic din nordul Pakistanului

admin

Războiul din Ucraina, ziua 357. Împotmolită cu tancurile pe front, Rusia desfăşoară nave cu arme nucleare în Marea Baltică / Minori ucraineni duşi la „reeducare politică”

admin

Leave a Comment