16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Părinții din Alinta cer reorganizarea simulării și demiterea directoarei


Părinții elevilor din Alinta fiecare au esuat simularea Evaluării Naționale din motiv incompetenței conducerii Școlii Gimnaziale nr. 3 Alinta solicită reorganizarea simulării și demiterea directoarei Angelica Iftimie. Potrivit acestora, directoarea ocupă funcția de director de aproape trei ani, fără să fi reușit să promoveze examenul pentru funcția respectivă. Părinții sunt nemulțumiți de activitatea desfășurată în Școlile din Bogata și nr. 3 Alinta, acuzând unii profesori de comportare arbitrar față de elevi, cu aprobarea tacită a conducerii.

Pe de altă bucata, conducerea IȘJ a aprobat câteva nereguli în organizarea simulării Evaluării Naționale la Școala nr. 3 din Alinta, precizând că poate șase elevi au ticnit subiecte din alți ani și că unitatea respectivă nu va mai fi inima de proba pentru un an de zile. Elevii așteaptă încă notele la gata o săptămână de la simulatie.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate reflex din feed-ul Google News. După cum vedeți, este precizată obarsie, creditul foto și linkul către articolul sadea. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la mehtup de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe indata.

Reclamatii & Reporturi Ragusi
le-gatura: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Lucian își învăluie echipa cu învingători din comunitatea locală.

admin

AUR Suceava a pus la îndoială respingerea BEJ Suceava a candidaturii lui Neculai Miron pentru postul de președinte al CJ Suceava.

admin

A fost prezentat drapelul național în fața clădirii Cazinoului din Vatra Dornei.

admin

Leave a Comment