16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Individ capturat pe stradă în apropierea sediului Poliției și dus la penitenciar


Un individ găsit vinovat de furt și conducere fără permiție, identificat de forțele de ordine în imediata vecinătate a Postului de Poliție din Mitocu Dragomirnei, a fost reținut și condus la locul de detenție deoarece pe numele său exista un ordin de executare a sentinței. Cherar Trandafir Alun era în vizorul autorităților în timp ce se plimba singur pe strada Silvestu Morar, fiind prins rapid de agenții de poliție și escortat la sediul Poliției din localitate pentru transferul său la Penitenciarul Botoșani. Se cuvine menționat că pe numele său fusese emis un alt ordin de executare a sentinței. O echipă de la Secția 8 Poliție Rurală Adâncata l-a însoțit la locul de detenție, unde a fost închis la ora 20:35. Această situație evidențiază cooperarea activă între Poliție și instituțiile judiciare pentru capturarea infractorilor și pentru menținerea respectării legii.

Citiți întregul articol

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News. Așa cum se poate observa, sursa este specificată, împreună cu creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar acestea vor fi eliminate imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultati Termenii și Condițiile

Related posts

Judecătoarea Ana Maria Chirilă din Suceava, a fost reținută și este acuzată de corupție, trafic de influență și deținerea continuă a substanțelor interzise.

admin

USV oferă pentru Admitere 2024 cele mai multe locuri bugetate.

admin

AUR solicită edificarea unui nou pod peste râul Siret la Zamostea Talpa pentru a prelua fluxul de circulație de pe drumul național 29 între Suceava și Dorohoi

admin

Leave a Comment