12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Proiecte de documentare a proprietăților în 11 localități din Suceava.


În regiunea Suceava, în satele Cornu Luncii, Dornești, Fântânele, Grănicești, Ilișești, Păltinoasa, Pătrăuți, Satu Mare, Stroiești, Udești și Verești au fost inițiate proiecte de documentare sistematică a proprietăților în cadrul sistemului integrat de cadastru și carte funciară. Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava a făcut această mențiune. Aceste activități sunt finanțate din resurse europene prin intermediul Programului Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (PCIDIF) 2021 – 2027.

OCPI Suceava a organizat o întâlnire de lucru cu delegații Fornizorului și primarii celor 11 localități implicate. În prezent, în regiunea Suceava se desfășoară proiecte de documentare sistematică în 10 localități, iar alte 76 de unități administrative – teritoriale se află în diverse etape ale proiectelor la nivel de sectoare cadastrale.

Citeste articol complet

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Observație pentru mijloacele de informare: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Notația precisă a sursei, a creditului foto și a link-ului către articol este afișată. Dacă doriți să nu mai fie realizată preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, pentru a pune capăt acestui proces instantaneu.

Plângeri & Rapoarte de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultati Termeni si Conditii

Related posts

Minaur Baia Mare a triumfat împotriva echipei Suceava în competiția de handbal masculin

admin

Eveniment elegant la Restaurantul Eker – Experiența Umami

admin

Primarul Cătălin Coman a votat pentru continuarea proiectelor de dezvoltare Fălticeni.

admin

Leave a Comment