20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Ovidiu Donțu, fost membru al Senatului din partea PSD, a fost selectat drept lider al PARN Suceava.


Partidul Alianța Renașterea Națională (ARN) se pregătește pentru scrutinele din 2024, intrând pentru prima dată în competiție. ARN este un partid conservator și suveranist, cu obiectivul de a promova valorile creștine în spațiul politic românesc și european, prin reîmprospătarea clasei politice care s-a rupt de cetățeni. Principalele valori ale ARN includ credința, familia și educația. Ovidiu Donțu a fost desemnat lider al filialei ARN din județul Suceava, iar la nivel național, Petre Costea conduce partidul. ARN susține promovarea articolelor autohtone și plasează familia ca fiind alcătuită dintr-un bărbat și o femeie în Constituție. Partidul își propune să aducă autenticitate, corectitudine și deschidere în politică, deoarece consideră că este vitală o reconfigurare a clasei politice pentru a reprezenta cu adevărat cetățenii.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News. După cum se poate remarca, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă nu doriți ca materialele dvs. să fie republicate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, și le vom exclude imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Sărbătoare de Anul Nou în aer liber la Siret cu artificii și muzică live

admin

Două persoane căsătorite au fost reținute după ce au forțat o altă persoană să ceară ajutor material pentru ei prin cerșit.

admin

Un locuitor din Stroiești, pe un stâlp, determinat să coboare după dialogul cu polițiștii

admin

Leave a Comment