12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Evenimente la DN 18, la Ciocănești. Echipele de salvare acționează pentru a debloca circulația.


Muncitorii DRDP Iași – District Cârlibaba au intervenit pentru a curăța carosabilul de pe DN 18, după ce au avut loc prăbușiri de stânci de pe versantul din Ciocănești, județul Suceava. Conform informațiilor furnizate de DRDP Iași, în ziua de joi au avut loc prăbușiri de stânci la km 209+710, în Ciocănești. Autoritățile au acționat rapid pentru a degaja drumul. Drumarii recomandă șoferilor să fie vigilenți în zona respectivă.

Pe lângă aceste relatări, în press se regăsesc și alte subiecte de interes. Site-ul Fanatik.ro aduce la cunoștință despre un sat care a dispărut de pe harta României, în timp ce Viva.ro prezintă detalii despre o intervenție de urgență la locuința Oanei Roman. De asemenea, TVMania.ro expune imagini din interiorul locuinței Andreei Mantea, în timp ce GSP.ro relatează despre planurile lui Roman Abramovich referitoare la Alexei Navalny. Diverse alte subiecte similare pot fi consultate în diferite publicații online.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.libertatea.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News. Așa cum se observă, sursa este specificată, precum și creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail inclusă mai jos, pentru a le suspenda imediat.

Reclamații & Raportări știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Manifestație surpriză a șoferilor și agricultorilor din Suceava. Traficul este îngreunat pe DN 2 și centura orașului Suceava.

admin

Alianța sprijină principiile democratice și menține ordinea globală prin eforturi constante

admin

Coliziune între două conducătoare auto la Vicovu de Jos

admin

Leave a Comment