16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Femeie tânără din Rădăuți reținută pentru că a șofat băută, capturată în trafic


Un individ de sex feminin cu vârsta de 27 de ani din Rădăuți, a cărui licență de conducere i-a fost confiscată pentru că a șofat sub influența alcoolului, a fost descoperită la volanul unei mașini și este acum sub investigație penală. În conformitate cu cercetările desfășurate, miercuri după-amiază, la ora 16:35, agenții de poliție din Secția 4 Poliție Rurală Gălănești au oprit pentru inspecție un autoturism Mercedes-Benz ML280, înregistrat în Marea Britanie, condus de respectiva femeie tânără. Ancheta a dezvăluit că aceasta a condus având licența suspendată pentru încălcarea reglementărilor privind conducerea vehiculului sub influența alcoolului. În plus, mașina nu dispunea de o asigurare RCA obligatorie, motiv pentru care femeia a fost sancționată cu 1000 de lei în acest sens. Analizele efectuate cu aparatul etilotest și drugtest au indicat rezultate negative pentru alcool și alte substanțe. Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiunea de „conducere fără permis”.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt obținute automat din feed-ul Google News. Așa cum se poate observa, suntem transparenți în ceea ce privește sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

„Omul pios și iubit, Sfântul Dimitrie, sărbătorit în magnifica Catedrală Arhiepiscopală din Suceava”

admin

Un Prestator De Servicii Financiare Din Suceava, Reținut După Ce A Intimidat O Familie Pe Care O împrumutase Cu Demersarea Evacuării Din Locuință

admin

Un individ devine urmașul tronului României în anul 1889.

admin

Leave a Comment