20.3 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

O tragedie în comuna Voitinel: Un tânăr și-a pierdut viața în timp ce sărea peste gard


O veste șocantă a venit către autorități în ziua de 28 februarie 2024, de la Ileana B. din comuna Voitinel, care a sunat de urgență la numărul 112 pentru a semnala faptul că Alexandru B., în vârstă de 27 de ani, a suferit o tăietură la gât. Conform declarațiilor polițiștilor, tânărul încerca să săre peste un gard din sârmă, dar a pierdut echilibrul și s-a rănit grav. Imediat, un echipaj medical a sosit la locul incidentului și i-a acordat primul ajutor victimei. Autoritățile au fost informate despre eveniment, iar o anchetă a fost inițiată pentru a elucida circumstanțele precise ale tragediei. Dosarul penal constituit pentru vătămare corporală din culpă va investiga dacă tragicul incident a fost un accident nefericit sau a fost provocat de neglijență sau imprudența cuiva implicat.

Citiți toată povestea

Sursa & Fotografie: „glasulsucevei.ro”

Pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News. Detalii precum sursa, creditul foto și linkul către povestea completă sunt incluse în mod clar. Dacă nu doriți să mai facem acest lucru, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom înceta imediat.

Reclamații și reportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Lucrări majore finalizate în Vama în timpul viceprimarului Tiberius Lucuțar

admin

De ce a izbucnit incendiul la mașina condusă de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis?

admin

Profesorii de la instituția de învățământ superior din Suceava, Mihai Dimian și Laura Bouriaud, desemnați să facă parte din echipa de evaluare pentru evenimentul „Gala Cercetării Românești”

admin

Leave a Comment