16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Vizita de lucru a Arhiepiscopului Calinic la șantierele pentru ovine


În ziua de 29 februarie 2024, Înalt-Prea-Sfinția Sa Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, însoțit de arhimandritul Paraschiv Dabija și inginerul Constantin Bobu, a efectuat o inspecție la mai multe locuri de construcție de lăcașuri de cult din eparhie.

La Parohia „Sfântul Andrei” din Suceava au fost aduse modificări proiectului de construcție a unui paraclis ce include cameră mortuară și baptisteriu, precum și un spațiu destinat lumânărilor, un magazin bisericesc, o centrală termică și grupuri sanitare. De asemenea, s-a verificat stadiul lucrărilor la biserica de zid din Parohia Poiana Zvoriștea și la casa de sărbători din Parohia Adâncata I.

La Mănăstirea Cămârzani s-au finalizat lucrările interioare la hala destinată Tipografiei „Arhim. Vartolomeu Mazereanu” și s-a instalat noul echipament pentru producția de lumânări. În plus, la Ferma Lucos, s-au finalizat construcția halei pentru ovine și s-au desfășurat activități zootehnice specifice perioadei.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News. Dacă doriți retragerea articolelor, contactați-ne la adresa de e-mail de mai jos.

Raportări & Sugestii
Email: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Avertisment dat de Poliția Suceava cu privire la înșelăciunile din mediul online în domeniul investițiilor

admin

Incident rutier în Vicovu de Jos: o femeie în vârstă a fost lovită de o mașină când traversa pe trecerea de pietoni

admin

Descoperă frumusețile Bucovinei cu autoturismul închiriat din Suceava

admin

Leave a Comment