16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Distribuție naturală a gazelor în Marginea și Horodnic de Sus: Autorizație urbanism eliberată de Gheorghe Flutur


Certificatul de urbanism pentru implementarea rețelei de gaz natural în localitățile Marginea și Horodnic de Sus a fost semnat de către Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Investiția are o valoare estimativă de 15 milioane de euro și va include 3300 de conexiuni pe parcursul a 56 km, beneficiind un număr de 9000 de locuitori.

Gazul metan va reprezenta o alternativă la lemnul de foc pentru încălzire și va crea oportunități pentru dezvoltarea micilor afaceri care vor utiliza gazul metan în procesele tehnologice. Se preconizează că populația va avea acces la gaz metan în aproximativ 18 luni.

Flutur a menționat că în județul Suceava sunt în desfășurare proiecte pentru implementarea gazului metan în valoare de peste 230 de milioane de euro, iar rata de conectare la rețeaua de gaze naturale va depăși 50% odată ce acestea vor fi finalizate.

Citesteți articolul complet

Sursa & Credit foto – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email indicată mai jos și procedăm la încetarea preluării imediat.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Un tânăr de 25 de ani din Vicovu de Jos a fost surprins sub influența drogurilor la volan, având permisul suspendat

admin

Imagini cu un incendiu devastator la o locuință din Vulturești

admin

Imagini recente cu trenul Alstom când a ajuns în România. Ce dificultăți trebuie să înfrunte pentru a putea circula?

admin

Leave a Comment