12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Planuri pentru un nou pod peste râul Siret la Zvoriștea confirmate de prefect.

Prefectul din Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut anunțul vineri într-o conferință de presă că la Zvoriștea, pe DN 29 A, se va ridica un nou pod peste râul Siret, deoarece podul existent prezintă un risc semnificativ de deteriorare. Moldovan a menționat că a fost implicat personal în rezolvarea chestiunilor legate de infrastructura rutieră, chiar dacă acest aspect a putut cauza controversă uneori, însă va continua să-și asume această responsabilitate pentru a intensifica siguranța în trafic. Potrivit prefectului, procedura de licitație pentru selectarea companiei responsabile de proiectare și execuție va începe în săptămâna următoare. Costul estimat al proiectului este de 70 de milioane de lei, și Moldovan a subliniat importanța ridicată a construirii unui nou pod, având în vedere deteriorările evidente la care este expus podul actual.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit foto – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News. Specificăm sursa știrii, creditul pentru fotografie și linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai fie republicate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, urmând să le eliminăm imediat.

Reclamații & Rapoarte Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Eliminarea spațiului verde dintre blocuri pentru a construi o clădire de birouri și un drum de acces

admin

Larisa Blanari, conducatoarea Femeilor din PSD, a identificat lider OFSD în Poieni Solca

admin

Dispensarul nou de la Bălăceana, construit din fonduri proprii, a fost finalizat în numai 7 luni: „M-am salariat să-l termin înainte de Crăciun”

admin

Leave a Comment